Het grote bruiloftsmagazine van KRUU

Het grote bruiloftsmagazine van KRUU

Planning, Verloving

Koonings en KRUU werken samen om de ultieme trouwbeleving te creëren

Ramona Koonings, eigenaresse, grootste bruidsmode winkel ter wereld, designer & TV host en KRUU, grootste verhuurbedrijf van photobooths in Europa, werken nu samen!

Lees meer
Trouwfeest

Waar kun je je trouwringen kopen?

Je hebt je partner een aanzoek gedaan (of bent zelf gevraagd) en nu nadert jullie grote dag? De planning voor jullie droomhuwelijk is in volle gang en nu zijn jullie op zoek naar de juiste ringen?

Lees meer

Trouwmagazine van de KRUU

Geen enkele andere feestelijke aangelegenheid wordt met zoveel verwachting, opwinding en spanning geassocieerd als een bruiloft. En nergens anders wordt zoveel tijd, liefde en energie geïnvesteerd in de perfecte planning van de gebeurtenis. Geen wonder, deze ene dag zou perfect moeten zijn, want - dat zeggen ze tenminste – je trouwt maar één keer in je leven.

Om ook de mooiste dag van het leven soepel te laten verlopen, vinden aanstaande bruidsparen alles wat er te weten valt over bruiloften in het KRUU trouwmagazine. Van A tot Z alles wat er te weten valt over bruiloften. Zodat er echt niets meer fout kan gaan – behalve de gebruikelijke ongelukken die bij elke bruiloft horen. Checklists en tips voor het plannen van een huwelijksceremonie zijn overal op het internet te vinden.

Maar wat een bruid en bruidegom echt willen is een bruiloftsreceptie die tot in detail is gepland. Als je gaat trouwen, wil je niets vergeten, zelfs het kleinste detail niet en je neemt alles mee aan informatie wat mogelijk is. Maar wat is er eigenlijk allemaal te vinden? Wat zijn de mogelijkheden? En vooral hoe kan ik mijn bruiloft plannen en aan al onze verwachtingen voldoen?

Wat heb ik nodig, waar moet ik echt over nadenken en welke punten mogen niet ontbreken in mijn planning? Ten eerste heb je maar twee dingen nodig om te beginnen met het plannen van de perfecte dag: Ten eerste, de juiste partner en ten tweede, een beetje tijd om het KRUU trouwmagazine te lezen!

Trouwjurk

Wat zijn er allemaal voor verschillende trouwjurken?

De trouwjurk speelt hierbij een belangrijke rol. Maar het is niet zo eenvoudig om de juiste te vinden. De keuze is enorm en we willen je helpen om de juiste trouwjurk te vinden. Er is veel om over na te denken, de kleur, het silhouet, de bijpassende stof, de halslijn en alles moet natuurlijk afgestemd zijn op jouw persoonlijkheid.

Lees meer
Planning

Zelf trouwringen smeden – een heel bijzondere ervaring

Elke keer dat je naar je trouwring kijkt maar je zult je ook altijd de dag van de bruiloft herinneren. Vanaf dat moment ben je officieel getrouwd en zweer je eeuwige trouw en liefde aan je partner. De ring speelt een beslissende en ondersteunende rol. Want jouw trouwring is niet alleen een echte blikvanger.

Lees meer

Alle onderwerpen rond het huwelijk in het trouwmagazine

Waar moeten we beginnen? Welke volgorde moet ik volgen bij de planning? En hoe kan ik al mijn wensen realiseren met mijn budget? Wat kost mijn bruiloft en wanneer moet ik beginnen met plannen? De meeste koppels stellen zichzelf deze en vele andere vragen in het begin. Meestal dan, wanneer de eerste grote stap al is gezet, het aanzoek! Het is zeker een prachtig moment dat gevierd moet worden met familie en vrienden. Trouwen is een mooie reden voor een feestje. Een feest waar tranen vloeien en taart gegeten wordt. Maar daar gaan eerst nog een paar weken van intensieve organisatie aan vooraf.

En zodat de voorvreugde van het belangrijkste keerpunt in je leven, niet in woede en irritatie uitbarst, zal het KRUU trouwmagazine alle belangrijke thema's rondom het huwelijk opsommen, en als een rode draad fungeren tot aan jullie trouwdag.

Het KRUU trouwmagazine behandelt alles wat relevant is voor elk aspect van een bruiloft. Dus vanaf nu kun je relaxen en jezelf samen met je grote liefde voorbereiden op alle mooie beslissingen die jullie de komende tijd moeten gaan nemen. We plannen een bruiloft! Dus geef het maar toe, lieve dames, eigenlijk weten we al sinds we 12 jaar oud zijn precies hoe ons huwelijk eruit moet zien. Trouwen als prinses Sissi in een sprookjeskasteel, met prinsessenjurk, koets en het volk die de bruid met bloemen en gejuich verwelkomen?

Oké, de realiteit ziet er vandaag misschien een beetje anders uit. Bruiloften zijn vandaag de dag moderner en veelzijdiger dan ooit, de mogelijkheden zijn eindeloos en zelfs de trouwjurk hoeft niet van je grootmoeder te zijn. Gelukkig! Want zo kan de mooiste dag van het leven echt gepland en georganiseerd worden volgens jouw eigen ideeën. Het kan het meest persoonlijke worden dat je ooit hebt meegemaakt, het beste wat je familie ooit met je heeft kunnen meemaken – kijk ernaar uit en bereid je voor!

Vind je weg door het magazine

Als je jouw partner een aanzoek wilt doen, vind je in het trouwmagazine ook op dit gebied waardevolle tips voor de uitvoering hiervan. Je wilt immers een gelukkig en overtuigend 'ja' horen. Als je al verder bent en geconfronteerd wordt met een wirwar van gedachten over de bruiloft, kun je met ons magazine van voren af aan beginnen. Je zou natuurlijk met minstens 10 dingen tegelijk kunnen beginnen, die je allemaal tegelijk kunt doen.

Je zou op zoek kunnen gaan naar de perfecte trouwjurk of -pak, tegelijkertijd zoeken naar een locatie, talloze vragen stellen aan fotografen of banketbakkers en misschien gaan nadenken over de gastenlijst, de getuigen kiezen en de huwelijksreis boeken. Maar je zou je interesse in het plannen kunnen verliezen, juist op het moment dat er belangrijke beslissingen moeten worden genomen. Om ervoor te zorgen dat dat niet gebeurt, kun je onze tips en hulp bij het correct plannen van de bruiloft doornemen en toepassen.

Planning, Verloving

Waarop letten bij de keuze van een ring?

Maakt het niet uit wie nou wie vraagt man – vrouw, alles kan en alles mag. Het enige wat onveranderd blijft: degene die de beslissing neemt om de vraag te gaan stellen; kiest de verlovingsring.

Lees meer
Trouwfeest

Het beste moment voor de openingsdans

Een van de belangrijkste onderdelen van een bruiloft is de openingsdans. Veel bruidsparen onderschatten het belang. Het bepaalt vaak of het bruiloftsfeest top of een flop is.

Lees meer

Dit is hoe je ons trouwmagazine gebruikt

Wees gecategoriseerd en begin met de dingen die het kader vormen voor de bruiloft. De beste locatie, de beste fotograaf en de mooiste uitnodigingskaarten hebben geen zin als je nog geen datum voor je dag hebt. Er was nog iets anders, nietwaar? KRUU trouwmagazine helpt jullie de kleinste maar belangrijkste details niet te vergeten.

Tegelijkertijd kunnen jullie profiteren van talloze tips en nuttige informatie om jullie te helpen uitgebreider en nauwkeuriger te plannen. Ontdek alles over de gewoontes op een bruiloft, de traditionele procedures op tijdens de viering, vind hulp bij de beslissing of jullie een vrije bruiloft willen of een kerkelijke bruiloft en krijg hulp bij het kiezen van de perfecte locatie.

Wat jullie kunnen verwachten: Een trouwmagazine dat jullie individueel zal helpen met het realiseren van jullie bruiloft en jullie objectief laat uitkijken naar de mooiste dag van jullie leven. Want ja, een bruiloft plannen kan net zo mooi zijn als de bruiloft zelf!