Unieke herinneringen van je bedrijfsfeest

Meer dan 150.000 tevreden klanten

KRUU photobooth bedrijfsfeest

photobox

Alles inclusief

Gratis verzending & ophalen.

Gegarandeerde levering.

1-3 dagen voor jouw bedrijfsfeest.

Geen verborgen extra kosten.


Professionele camera & flitser

Flikkerende feestverlichting?
Geen probleem.
Met Live View perfect positioneren!


Eenvoudige bediening

Groot touchscreen.
Veilige online-galerij.
Snelle download.
Touch, screen, gaan!


Print-Flatrate

Hoogwaardige printpapier.
Voor meer dan 20 uur.
Photobooth plezier.
Ging nog nooit op.

Eenvoudige opbouw

Maar 5 minuten.
Snel opgebouwd.
Stabiele houding.
Laat niemand wiebelen.

Voor nog meer plezier

Grappige verkledings-accessoires.

Voor eenmalige foto's.

Gratis erbij.

Ontwerp jouw afdrukken

Alle collages

Kies uit 32 verschillende collages en 100 prachtige ontwerpen. Of het nu gaat om een strook van 3, een collage van 4 of een mooie enkele afbeelding (alleen Premium). Ontwerp jouw prints zoals jij dat wilt! Pro-tip: Je kunt ook zelf een ontwerp maken en uploaden.

Je moet jouw feest verplaatsen? Je kan je boeking ieder moment kosteloos en zonder opgave van redenen uitstellen.

Photobooth boeken. Zo eenvoudig gaat het.

Beschikbaarheid controleren

Wij controleren of er een photobooth beschikbaar is op de door jouw gewenste datum.

Boek jouw KRUU photobooth

Kies jouw photobooth pakket uit en kies een collage & ontwerp.

Jouw photobooth is klaar

Gratis levering 1-3 dagen voor je evenement. Maak dan onvergetelijke foto's van je feest.

Terugsturen van de photobooth

Je photobooth wordt eerste volgende werkdag na je feest opgehaald & je foto’s worden geupload naar de KRUU app.

Kies jouw photobooth pakket

Lite
Digitaal. Zonder printer.
199EUR
 • Professionele fotocamera en KRUU-superflitser

 • NIEUW!

  Live weergave met real-time voorbeeld

 • 12 prachtige collage types om uit te kiezen (3-4 afbeeldingen per collage)

 • Standaard-Props van papier

 • Ontdek alle foto's van jouw feest in de KRUU app. Met upload van gasten.

 • Kies uit meer dan 100 ontwerpen of maak je eigen individuele ontwerp

 • Gratis: KRUU wedding planner PDF

Bestsellers
Basic
Met print flatrate. Alles inclusief.
319EUR
 • Gebruiksvriendelijke fotoprinter

 • Professionele fotocamera en KRUU-superflitser

 • NIEUW!

  Live weergave met real-time voorbeeld

 • 12 prachtige collage types om uit te kiezen (3-4 afbeeldingen per collage)

 • Standaard-Props van papier

 • Ontdek alle (photobooth-) foto's van jouw feest in de KRUU app. Met upload van gasten.

 • Kies uit meer dan 100 ontwerpen of maak je eigen individuele ontwerp

 • Voldoende vervangend printerpapier

Enkelvoudige foto's mogelijk
Premium
Snelle printer. Met print flatrate.
379EUR
 • Alle functies van de photobooth Basic, plus:

 • Highspeed-foto-printer
  3x sneller printen
  6x minder vaak papier bijvullen

 • Geweldige enkelfoto-collages kiesbaar

 • Collagewisseling tussen opnamen mogelijk

 • 20 extra, exclusieve collage types (1-4 beelden per afdruk)

 • Inclusief extra props die passend zijn voor je evenement

 • Afstandsbediening inclusief

 • Photobooth verzekering inclusief

 • 100 individuele herdrukken direct ter plaatse

 • Afdrukken met meerdere stroken worden automatisch gesneden

+ gratis verzending en retour, onbeperkt foto’s maken, technische ondersteuning op vrijdag & zaterdag tot 21:00 uur, gratis KRUU wedding planner als PDF

Jouw photobooth in detail

Volg ons #kruulove

Zo vieren onze klanten met de KRUU photobooth. Een bonte mix van gasten op bruiloften, verjaardagen en andere evenementen. Jouw gasten zullen dol zijn op de KRUU photobooth!

Check gewenste datum

 1. 1

  Selecteer jouw gewenste datum via de kalender

 2. 2

  Kies jouw gelegenheid en vul je e-mailadres in

 3. 3

  Klik op "Check gewenste datum" om de query te starten

Photobooth opbouwen. Heel eenvoudig.

De bediening van de KRUU-photobooth is ongecompliceerd en intuïtief. In onze video laten we je zien hoe je de photobooth voor je evenement gemakkelijk en in slechts een paar minuten instelt! Bestel onze photobooth voor je evenement en betover je gasten.

Om deze video te kunnen bekijken, moet u het instellen van cookies toestaan.

Onze support. Tot je dienst.

Bel ons direct op 20 20 42 81

Schrijf een e-mail aan support-nl@kruu.com

Bij technische vragen zijn wij vrijdag & zaterdag tot 21:00 uur voor je aanwezig!

Veelgestelde vragen

Een photobooth is een mobiele photobooth (Engels voor fotoautomaat, fotohokje), waarmee je grappige snapshots kunt maken en deze direct kunt afdrukken. Net zoals bijna elke trend komt ook deze uit de VS. Oorspronkelijk waren photobooths vast geïnstalleerde constructies waarbij men na het ingooien van muntjes meerdere foto's kon maken. Na enkele minuten werden de foto's afgedrukt en kon men al vroeg spontane foto's als herinnering mee naar huis nemen.Een photobooth is in principe geschikt voor elk soort evenement. Bruiloft, bedrijfsfeest of kroonjaar – met een photobooth kan men tijdens een party gewoon niets fouts doen.
Je kunt onze photobooth voor je evenement krijgen vanaf 249,00 EUR inclusief BTW, verzendkosten en diverse leuke photobooth-accessoires. Je foto’s worden na je evenement beschikbaar gemaakt in onze app. Er is geen tijdslimiet voor het gebruik van de photobooth op de dag van het evenement. De photobooth is voorzien van een spiegelreflexcamera of gelijkwaardige camera, touchscreen, superflitser en optionele fotoprinter of high-speed fotoprinter.
Basic: Ons fotoboxmodel met onze Canon Selphie printer! Fotodoos met digitale spiegelreflexcamera (DSLR), 12 collagetypes om uit te kiezen (3-4 foto's per afdruk), fotoprinter met vast printtarief, gratis verzending en retourzending, standaard papieren rekwisieten, individuele ontwerpen mogelijk, onbeperkt foto's maken, online galerij Premium: Ons fotodoosmodel met onze hogesnelheidsprinter! Fotodoos met digitale spiegelreflexcamera (DSLR), keuze uit 32 collagetypes (1-4 foto's per afdruk), high-speed fotoprinter met vast afdruktarief, collagewissel ter plaatse (bijv.: 1 en 3 foto's per collage), 100 afzonderlijke herdrukken direct ter plaatse, gratis verzending en retourzending, trigger op afstand, fotodoosverzekering, extra rekwisieten passend bij het evenementtype + alle functies uit het basispakket
Vraag via ons "Check gewenste datum" knop onderaan deze pagina vrijblijvend je gewenste datum aan. Wanneer een photobooth beschikbaar is, krijg je direct per e-mail een bericht van ons. De photobooth is dan voor drie uur gratis voor jou gereserveerd. Als je jouw reservering in een boeking wilt veranderen, hoef je alleen op de knop "Boeken" in de e-mail te klikken.
Stuur dan gewoon een e-mail naar onze Support op support-nl@kruu.com. Je krijgt natuurlijk per extra dag genoeg materiaal — en dat natuurlijk tegen een aanzienlijk lagere prijs.
Betaal de photobooth na je boeking binnen 7 dagen.
Annulering is kosteloos binnen de wettelijke annuleringstermijn van 14 dagen na het plaatsen van de bestelling. Na het verstrijken van de termijn van 14 dagen worden annuleringskosten in rekening gebracht; deze zijn te vinden in onze AV punt 11. Het verzetten van de afspraak in plaats van annuleren is mogelijk afhankelijk van beschikbaarheid. Zolang de datum ver genoeg weg is (minstens 7 dagen).
KRUU photobooth bestaat uit het team van KRUU.com. Ons team bestaat momenteel uit 49 vaste medewerkers, die zich onder andere met de productie en verhuur van onze KRUU photobooth bezighouden. Wij hebben de photobooth al duizenden keren verhuurd en zijn enorm blij als ook jij daarvoor kiest. Als je nog vragen hebt, kun je contact opnemen met onze klantensupport.
Om je in het geval van schade na je party niet met een ergerlijke papierwinkel op te zadelen, raden we aan om onze Fotobox-verzekering te boeken. Daardoor worden beschadigingen aan het toestel die tijdens je evenement bij correct gebruik volgens onze instructies ontstaan, reeds gedekt. Het eigen risico bij schade bedraagt 100,00 €. In ons Premium Pakket is de Photobooth verzekering al inbegrepen.
De KRUU Photobooth wordt alleen naar het vasteland verstuurd. Door de grote vraag zijn zendingen naar Mallorca, Ibiza, Menorca, de Canarische Eilanden en Corsica nu wel mogelijk. Vanwege de hogere transportkosten moet een eilandtoeslag worden betaald. Als u geïnteresseerd bent, neem dan rechtstreeks contact op met ons support team via e-mail: support-nl@kruu.com.
Zowel de opbouw als demontage van de photobooth is zeer eenvoudig en kost slechts enkele minuten. Vanzelfsprekend sturen we jou een gedetailleerde handleiding voor de juiste opbouw en demontage mee en beantwoorden eventuele vragen. De ervaring leert dat de opbouw echter probleemloos is, zelfs voor minder technisch begaafde personen. De box kan met behulp van de handleiding binnen 5 minuten worden opgebouwd.
De fotobox moet altijd op de eerste werkdag na je evenement worden ingeleverd. Je kunt via je klantenportaal kiezen of het pakket opgehaald moet worden op de door jou gewenste locatie of dat je het liever zelf aflevert bij een UPS winkel. Afhalen: De KRUU fotobox wordt de eerste werkdag na je evenement tussen 8.00 en 18.00 uur opgehaald op de door jou gewenste locatie. Afgeven bij een pakketwinkel: Het pakket moet de eerste werkdag na je evenement voor 12.00 uur worden afgegeven bij een UPS afgiftepunt.
De KRUU fotobox wordt verzonden via onze verzenddienst UPS.
Bij problemen bij de opbouw of het gebruik van de photobooth staan we jou natuurlijk telefonisch ter beschikking. Na de boeking krijg je het nummer van onze Service-Hotline, die je bij vragen en problemen kunt bellen. Wij proberen dan zo goed mogelijk technische eerste hulp te verlenen, zodat je weer ongestoord van jouw evenement kunt genieten.
Je kunt de KRUU fotobox op de dag van je huur gebruiken totdat het papier leeg is (maak je geen zorgen, je kunt doorgaan met foto's maken zonder papier!) of je er geen zin meer in hebt. Er is geen tijdslimiet voor het gebruik op de dag van je evenement. De huurperiode is bedoeld voor 24 uur.
Het is mogelijk om onze Fotobox onder bepaalde voorwaarden bij een UPS pakketdienst te laten bezorgen. Let op de volgende punten bij het invoeren van het afleveradres in uw klantenportal: 1. voer de naam van de UPS-pakketdienst in het veld "Bedrijf" in. 2. Voer het adres van de UPS-pakketshop in onder "Adres". 3. voer uw voor- en achternaam in het veld "Naam" in. Zorg er ook voor dat de UPS Pakket Shop aan de volgende voorwaarden voldoet: 1. Nagaan dat de UPS Shop pakketten van 69 cm x 36 cm x 39 cm accepteert. 2. Nagaan dat de UPS Shop de hele dag open is gedurende de dag van levering. 3. Controleren of de UPS Shop niet gesloten is op de dag van levering van de bestelling. Voldoet u vooraf aan alle voorwaarden, dan staat niets de levering aan een UPS-pakketshop in de weg.
Dat hangt af van de Fotobox bundel. Bij onze Photobooth Lite wordt geen printer gebruikt. Met onze Basic Bundel ontvang je onze gebruiksvriendelijke en compacte thermische printer incl. onbeperkt printen. Hiermee kun je alle kiekjes direct in handen hebben dankzij de onmiddellijke afdruk. De afdrukken hebben een formaat van 5x10 cm of 10x15 cm en worden afgedrukt op fotopapier van hoge kwaliteit. Wij zijn bijzonder trots op onze nieuwe Premium Photobooth. Wij raden deze aan voor 200 gasten of meer, omdat hij is uitgerust met een high-speed fotoprinter incl. forfait voor afdrukken en u veel verschillende afdrukformaten biedt (32). U kunt deze bekijken in uw klantenportaal.
Onze photobooth heeft een 7 inch touchscreen. Via deze display worden de foto's gemaakt. Op de photobooth kun je dan ook beslissen of je de foto wilt bewaren of een nieuwe foto wilt maken.
Voor een perfect resultaat moet je de photobooth op een afstand idealiter van 1 meter tot de te fotograferen personen opstellen. Je kunt de afstand echter ook individueel variëren. De photobooth neemt daarbij slechts zeer weinig ruimte in beslag en is supercompact. Hij moet alleen in de buurt van twee stopcontacten worden opgesteld.
We gebruiken verschillende camera modellen, een moderne full HD camera, maar ook de Canon EOS 1300D en 2000D (beide SLR camera's) met een hoge resolutie voor perfecte foto's.
Voor de bediening van de photobooth heb je geen enkele technische kennis nodig, want de opbouw is supereenvoudig. Alles wat je ervoor moet weten, vindt je in onze gedetailleerde handleiding, die bij ons pakket wordt geleverd. Als je toch problemen met de opbouw hebt, dan staan wij jou vanzelfsprekend telefonisch met raad en daad ter beschikking.
Dankzij de professionele superflitser behoren slecht verlichte foto's tot het verleden. Een extra verlichting van de ruimte is niet noodzakelijk. De superflitser genereert een wit, indirect licht voor het speciale Hollywood-effect.
De photobooth is voorzien van een 7 inch (17,5 cm) touchscreen. Daardoor kan hij supereenvoudig worden bediend en zijn er geen via een kabel aangesloten activeerknoppen meer nodig.
Onze photobooth is alleen geschikt voor evenementen binnen. Men dient erop te letten dat de bedrijfstemperatuur, met name van de printer, bij normale omstandigheden tussen 10 °C en 40 °C is. De photobooth mag nooit aan direct zonlicht (vooral in de zomer) worden blootgesteld, omdat de bedrijfstemperatuur van maximaal 40 °C dan niet meer kan worden gegarandeerd. Met name bij lage temperaturen en vochtigheid (aanbevolen luchtvochtigheid tussen 30% en 80%) kan de printer van onze photobooth niet worden gebruikt. Daarom kan de photobooth vooral in de wintermaanden alleen in verwarmde ruimtes worden gebruikt. De bedrijfstemperaturen gelden overigens (+/- een paar graden) voor bijna alle fotoprinters.
Je wil alle afdrukken in 19 seconden in handen hebben en het materiaal niet hoeven bijvullen? Boek dan onze Premium Fotobox. Hierbij ontvang je onze snelle, professionele fotoprinter. Hiermee heb je alle kiekjes in slechts 19 seconden in handen - sneller dan dat kan niet. Belangrijk! Hou er rekening mee dat je intensief met dit apparaat moet omgaan nadat je het hebt ontvangen. De printer is een professioneel apparaat, dat niet gemakkelijk te bedienen is. Dankzij onze instructies is het echter mogelijk de printer zelfstandig aan te sluiten, te bedienen en te hervullen.
De doos van de photobooth meet 69x39x36 cm en weegt ca. 16 kg inclusief photobooth.
De optie één foto voor jouw Fotobox-evenement is alleen inbegrepen in ons premium pakket. Bij dit pakket kun je ook direct ter plaatse wisselen tussen het afdrukken van een enkele foto of een collage! Als je al een Fotobox hebt geboekt, kun je gemakkelijk upgraden tegen meerprijs. Stel de details in tot 7 dagen voordat de fotobox wordt verzonden via het klantenportaal. En als je een eigen ontwerp wil, kun je een sjabloon downloaden met alle belangrijke informatie.

We bieden je in je klantenportaal een grote keuze aan designs, waaruit je individueel kunt kiezen. Natuurlijk kun je ook je individuele design in ons klantenportaal uploaden.
Na de eerste foto's ziet u al een preview van de opgeslagen foto's, in de vorm van een collage op uw photobooth. Tik op het camera symbooltje om de volgende foto te nemen - u heeft weer 3 seconden tijd om er top uit te zien. Fotofilter erover, foto houden of weggooien, volgende foto maken, enzovoort. Zo creëert u supersimpel uw eigen fotocollage. De photobooth toont u steeds hoeveel foto's u nog nodig heeft voor uw individuele en complete fotocollage.
Wanneer je de Photobooth Basic of Premium boekt, ontvang je automatisch onbeperkt printen. Dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je papier op is tijdens je feestje. We leveren genoeg papier voor meer dan 20 uur fotobox plezier. En maak je geen zorgen, tot nu toe is niemand erin geslaagd om al het materiaal op te gebruiken in 1 feest! ;)
Alle gemaakte foto’s kunnen na je evenement worden gedownload, in een app met wachtwoordbeveiliging.
Nee. Alle gemaakte foto’s worden na je evenement in wachtwoord beveiligde online galerij beschikbaar gesteld voor downloaden. Daarom is er geen extra opslagmedium nodig. Plaats geen extern opslagmedium (SD-kaart, USB-stick, enz.) in de printer of de photobooth.
Zodra de photobooth na je evenement in ons magazijn aankomt, wordt van alle foto’s een back-up gemaakt. Binnen zeven dagen na het retourneren van de photobooth, ontvang je je foto’s in de app. Daar kunnen jij en je gasten alle foto’s reageren, liken en downloaden. Bovendien ontvang je een e-mail zodra je de foto’s kunt delen met de app. Je foto’s worden 3 maanden bewaard.
De printer van de KRUU Premium photobooth snijdt de foto's automatisch. Met de KRUU Basic photobooth knippen uw gasten de fotostrips eenvoudig zelf met een schaar.
Wij versturen de photobooth zodanig dat je deze 1-3 dagen vóór het evenement ontvangt. Wanneer de photobooth precies bij jou arriveert, zie je in je klantenportaal. Je kunt deze het best direct naar jou thuis laten sturen, zodat je de functies zonder stress kunt testen. De verzending met onze partner UPS is in de prijs inbegrepen. LET OP: De levering kan in uitzonderlijke gevallen ook eerder plaatsvinden (dan de gebruikelijke 1-3 dagen), daarom ontvangt u per e-mail een trackingnummer waarmee u de levering op elk moment kunt volgen!
Elke photobooth die ons magazijn verlaat, wordt opgebouwd, getest en individueel geconfigureerd. Na terugzending van de photobooth hebben wij tijd nodig om de photobooth voor de volgende klant voor te bereiden. Om ervoor te zorgen dat elke klant zijn photobooth tijdig ontvangt, kunnen wij de photobooth niet een dag vroeger of later verzenden.
Natuurlijk sturen wij je samen met onze fotobox ook tal van leuke accessoires, zodat iedereen iets passends zal vinden voor op de foto. De praktische papieren accessoires behoeven na gebruik niet te worden teruggezonden. Als je je eigen ideeën en rekwisieten hebt, kun je die natuurlijk ook gebruiken.
Wij leveren bij onze photobooth geen achtergrondsysteem. Dit is trouwens ook helemaal niet nodig. Als achtergrond is een gewone wand voldoende. Wij raden u aan de photobooth naar een wand te laten wijzen en niet in een ruimte. Als u toch een achtergrondsysteem wenst, kunt u op het internet goede en voordelige mogelijkheden vinden.

KRUU photobooths voor bedrijfsfeesten, evenementen en beurzen

Met een photobooth op uw bedrijfsfeest creëert u blijvende herinneringen: Zowel je medewerkers als uitgenodigde klanten en partnerbedrijven zullen zich jou en jouw bedrijf dankzij de foto's nog lang herinneren. Dit versterkt niet alleen de band met je werknemers, maar is ook gratis reclame. Dit maakt de photobooth zowel tijdens als na het bedrijfsfeest een investering die de moeite waard is.

Photobooth voor je bedrijfsfeest: jubileum, kerstfeest of afronding van een project

Er zijn veel gelegenheden voor bedrijfsfeesten. Vooral het jaarlijkse kerstfeest is een must voor de meeste bedrijven. Met een photobooth kun je je kerstfeest opleuken: Het levert je werknemers en uitgenodigde klanten niet alleen mooie herinneringsfoto's op, het zorgt ook voor veel plezier ter plaatse en laat iedereen zijn creativiteit de vrije loop.

Met de juiste kerstaccessoires kun je tegelijkertijd sfeervolle en leuke foto's maken. Zo behoren saaie kerstfeestjes, die de meeste werknemers zo vroeg mogelijk verlaten, tot het verleden.

Natuurlijk is een photobooth op het bedrijfsfeest ook het perfecte hoogtepunt om een succesvol project of eindejaar te vieren: omdat de werknemers bij deze gelegenheid toch al in een feeststemming zijn, kunnen ze zich uitleven met de photobooth en hun succes voor altijd vastleggen. Op deze manier neemt niet alleen de teamsamenhang toe na succesvolle afronding, maar wordt ook de weg bereid voor toekomstig succes.

Als je de klant en contactpersonen in hun bedrijf uitnodigt, krijgen ook zij blijvende herinneringen aan de succesvolle samenwerking. - en zullen ze zeker de eersten zijn die aan uw bedrijf denken als ze in de toekomst een project gunnen.

Hoe jezelf vermarkten met een fotodoos op je bedrijfsfeest

Een photobooth op je bedrijfsfeest zorgt niet alleen voor afwisseling en humor. Op de juiste manier ingezet is het ook een effectief marketingmiddel naar jouw zakenrelaties. KRUU biedt je de mogelijkheid om zelf collages en fotolijsten te ontwerpen voor de foto's uit de photobooth. Als je niet alleen de datum en gelegenheid van het bedrijfsfeest toevoegt, maar ook het logo en bedrijfsgegevens, zorg je ervoor dat jouw bedrijf op de lange termijn herinnerd zal worden.

Jouw voordelen met de KRUU photobooth op het bedrijfsfeest

Als je op zoek bent naar een betrouwbare photobooth voor je bedrijfsfeest, dan ben je bij KRUU aan het juiste adres. Wij bieden je:

 • 3 verschillende all-inclusive pakketten zonder verborgen extra kosten
 • Gratis levering van je photobooth voor het bedrijfsfeest 1 - 3 dagen voor het evenement
 • Eenvoudige en ongecompliceerde set-up met video-instructies
 • Ontwerp je afdrukken en collages individueel of met onze ontwerp suggesties
 • Foto's direct ter plaatse afdrukken of downloaden uit de online galerij