Ramona Koonings, eigenaresse van 's werelds grootste bruidsmode winkel en ontwerpster van trouwjurken, trouw-expert en TV host van programma’s als Say Yes To The Dress & Married At First Sight. KRUU, Europa's grootste verhuurbedrijf van photobooths, zijn verheugd een nieuwe samenwerking aan te kondigen.
Deze spannende samenwerking brengt het beste van bruidsmode en photobooth plezier samen om onvergetelijke trouwherinneringen te creëren en vast te leggen.

Met KRUU's top-of-the-line en eenvoudig te gebruiken photobooths en Koonings' uitgebreide selectie van prachtige bruidsmode, belooft deze samenwerking de trouwervaring voor bruidsparen en hun gasten te verbeteren. Van klassieke en tijdloze looks tot moderne en trendy stijlen, Koonings heeft de outfit voor elke bruid en bruidegom, en KRUU's photobooths zullen alle speciale momenten van je grote dag vastleggen.

"Bij Koonings geloven we dat elke bruid het verdient om zich mooi en speciaal te voelen op haar trouwdag," zegt Ramona Koonings, eigenaresse van Koonings. "Daarom zijn we enthousiast om samen te werken met KRUU en onze bruiden en bruidegommen een unieke en leuke manier te geven om hun herinneringen vast te leggen."

"We zijn enthousiast om samen te werken met Koonings, die net zo gepassioneerd zijn als wij om bruiloften onvergetelijk te maken," zegt Philip Schreiber, medeoprichter bij KRUU. "Samen gaan we koppels een huwelijksfeest geven dat ze nooit zullen vergeten."

Deze samenwerking komt precies op het juiste moment, want bruidsparen zijn altijd op zoek naar nieuwe en innovatieve manieren om hun trouwdag nog specialer te maken. KRUU en Koonings zijn goed gepositioneerd om een onvergetelijke ervaring te leveren die een blijvende indruk zal maken op bruidsparen en hun gasten.

Als je al van plan bent om je droomjurk bij Koonings te kopen, wil je zeker hun KRUU-Photobooth bekijken als je daar bent. Het is de perfecte manier om het moment vast te leggen en voor altijd te herinneren.

Plus, alle Koonings klanten kunnen 30€ besparen op een KRUU photobooth als ze de exclusieve promo code KOONINGS30 gebruiken. Het is een no-brainer.

Dus maak je klaar om te poseren, een foto te nemen en deze uit te printen met KRUU's geweldige photobooths. Geloof ons, je huwelijksfeest zal niet compleet zijn zonder hen!