Boek nu jouw professionele DJ

Ons KRUU team voor DJ-entertainment bestaat uit professionele en goedopgeleide DJ's. Wij kennen ze allemaal en we hebben ze DJ voor DJ getest op hun muzikale skills, het vermogen om liedjes onweerstaanbaar in elkaar over te laten lopen en op hun enthousiasme om er een topfeest van te maken. 

Onze DJ's zitten over het hele land verspreid, zodat je altijd een DJ in de buurt hebt. Onze eersteklas DJ's verstaan hun vak en zullen er alles aan doen om een onvergetelijk DJ-evenement neer te zetten. Geef je muzikale voorkeuren (en die van je gasten) door en verheug je op een feestje waar werkelijk niemand stil op zijn of haar stoel kan blijven zitten. Of je elkaar nu binnenkort het ja-woord geeft, een bedrijfsfeestje organiseert of Sarah viert, onze professionals begeleiden het feest met een topuitrusting en een playlist afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Onze DJ's nemen zelf hun apparatuur mee: een met LED verlichte DJ desk, een nevelmachine, een microfoon en diverse LED spots om de feestelijkheden extra in de spotlights te zetten.

In het DJ-verhuur pakket is het persoonlijke contact en advies van tevoren inbegrepen, net als een reisafstand (tot 100 kilometer). Ook kun je altijdtussentijds nog even overleggen bij vragen.

Je huurt al een professionele KRUU DJ
vanaf 0,00 EUR.

DJ-verhuur hoeft niet duur te zijn. Vraag makkelijk en snel een afspraak aan en je krijgt een passend DJ aanbod voor jouw bruiloft of feest.

Heb je nog vragen?

Wil je weten voor welk soort feest je een DJ kunt boeken? Of wat er bij de prijs is inbegrepen? Check voor de antwoorden op deze en nog veel meer vragen onze KRUU FAQ.

Je bent op zoek naar een direct contact? Nico en zijn collega's zijn per e-mail en telefoon beschikbaar op 20 20 42 81.

Wie zijn onze DJ's?

Wil je een indruk krijgen van onze DJ's? Iedere KRUU Dj heeft een eigen profiel. Check de profielen voor de diverse muziekstijlen en speciale vaardigheden. Meer over ons KRUU DJ-team.