Vragen en antwoorden over de KRUU DJs

De eerste 100km vanaf de woonplaats van de DJ zijn gratis. Meestal vinden we wel een een DJ in jouw buurt.
Vooraf doe je een aanbetaling, maar pas als je de DJ hebt gesproken en er een klik is. Op de dag van het event zelf voldoe je het restbedrag.
Als de DJ ziek of verhinderd zijn, is deze verplicht voor u een andere DJ ter beschikking te stellen tegen gelijke voorwaarden. Als dit voor de DJ niet mogelijk is, treedt KRUU op. Maar we kunnen u geruststellen, het is tot nog toe niet voorgekomen dat een klant zonder DJ zat.
Dat hangt af van het pakket dat je boekt. In het kleine pakket draait je DJ van 21.00u tot 03.00u. Boek je een Premium pakket dan legt je DJ al vanaf 18.00u plaatjes op. Voor elk extra uur berekenen we € 50 .- en de DJ blijft net zo lang als jij en je gasten lekker feest willen vieren.
Jazeker, wij bieden een volledig pakket aan event toebehoren aan. Zo hebben we een professionele foto booth te huur waarmee je via originele foto's zeker de feestvreugde verhoogt. Ook een professionele fotograaf behoort tot de mogelijkheden. Een whiskybar, Candybar en grappige accessoires maken het geheel compleet. Check hier al onze event diensten.
Elke feest is anders en onze DJ's maken er overal een mooie avond van. Zet onze DJ's in voor elk denkbaar event, zoals een bruiloft, een bijzondere verjaardag, een afscheidsfeestje, zakelijk event of het jaarlijkse bedrijfsfeest. Stuur ons de data van je feest, bijvoorbeeld 'bruiloft op 18-08-2018 in Deventer'. Wij zoeken dan direct binnen ons team naar een DJ in de buurt.
Al onze DJ's zijn opgeleid voor alle soorten events, van zeer zakelijk tot bijzonder informeel. Elke DJ verrast met een eigen specialiteit, maar draait natuurlijk ook moeiteloos en soepel de populaire playlists op onze site.Onze DJ's blinken uit in de persoonlijke aanpak. Daarom gaan ze van te voren altijd met je in gesprek om te horen wat je wensen, must-plays en no-go's op het muzikale vlak zijn. Het zijn echte professionals die elk feest tot een daverend succes weten te maken. Let the party start!
Ja, elk lid uit ons KRUU DJ team heeft de beschikking over een pool aan muziek, die de basis vormt voor de playlists. Van classics tot de hits van nu: alles is aanwezig. Daarnaast draaien onze DJ's hun hand niet om voor speciale muziekwensen, zoals Nederlandstalig, Country of Hardrock. Jij vraagt, zij draaien.
Elk lid van ons DJ team wordt door ons voorzien van hoogwaardige technisch DJ apparatuur. Denk aan LED spots, een nevelmachine, een microfoon voor aankondigingen of meezingers en DJ desk met LED verlichting. Een echte publiekstrekker!
Ja, dat lukt prima. We krijgen weleens verzoeken tot aankondigingen van programmapunten. Maar ook de volledige presentatie van een event komt voorbij, inclusief animaties, spelletjes etcetera. In 99% van de gevallen neemt een DJ gewoon - onvoorbereid - eventuele aankondigingen voor zijn of haar rekening. Ben je echter op zoek naar een DJ die de hele avond kan leiden, regelen we dat met plezier voor je. Geef van te voren aan wat je voor ogen hebt en dan zoeken we de juiste DJ voor jouw wensen erbij.
De meeste van onze DJ's werken exclusief voor KRUU en hebben geen eigen website. Wel hebben ze allemaal ruime ervaring. Vraag bij het persoonlijke gesprek naar de playlist van events uit het verleden en krijg zo een goede indruk van de stijl van je DJ. Ook smartphone filmpjes en foto's van feestjes waar de DJ heeft gedraaid geven natuurlijk een leuk beeld van de sfeer. Zo zie je ook meteen hoe de DJ bijdraagt aan de feeststemming en welke overgangen tussen de plaatjes worden ingezet. De ruime ervaring van onze DJ's maakt hierbij echt het verschil. In tegenstelling tot andere platforms, waar iedereen zich DJ kan noemen, zijn al onze DJ's geslaagd voor een kwaliteitstest op muzikaal, technisch én sociaal gebied.
Onze DJ's draaien door het hele land, wat voor een grote diversiteit zorgt. Veelzijdigheid hoort bij het programma! We hebben leden van allerlei nationaliteiten en achtergronden. Geef bij je aanvraag gerust aan wat voor DJ jij voor ogen hebt.
Je kunt kiezen uit verschillende pakketten. Het hangt er helemaal vanaf voor hoeveel uur je jouw gasten op een top muziek entertainment wil trakteren. Kies bijvoorbeeld voor een draaitijd van 21.00u tot 03.00u (hoe kleiner de uurtjes, hoe groter de bezetting op de dansvloer..). Of boek een Premium Pakket waarbij de DJ al om 18.00u losgaat. Mocht je feestje langer doorgaan dan verwacht, dan is dat geen enkel probleem. Je boekt de DJ makkelijk bij voor € 50 .- extra per uur. Vraag ons om een offerte en wij sturen je een mooi aanbod op maat. Binnen een paar minuten heb je al antwoord en kan je jouw favoriete playlist uitkiezen of samenstellen!