image

HUUR EEN** KRUU DJ**
VANAF 750,00 EUR

De KRUU-djs zorgen ervoor dat de dansvloer nooit leeg is. Laten we beginnen met deze partij.

Professionele beatmatchen master op jouw feestje of bruiloft

Ons KRUU DJ-team bestaat uit een groeiende pool van superenthousiaste, ervaren DJ's, die de nodige opleiding hebben gevolgd. We kennen ze allemaal en we hebben ze allemaal getest op swingfactor, muzikaliteit en het vermogen om er een goed feestje van te maken. Verheug je op een professionele evenementen DJ die zijn vak verstaat en het leuk vindt om zo te draaien dat werkelijk iedereen de dansvloer op gaat!

Allround DJ entertainment voor jouw feest

  1. 1

    Vertel ons wat voor soort feest het wordt, waar en wanneer. Dan zoeken wij er een passende DJ bij.

  2. 2

    We sturen je per mail ons voorstel met de beste DJ voor jouw feestje. Daarna mag je zelf contact opnemen en al je wensen doorspreken voor het muzikale entertainment.

  3. 3

    Klikt het met jouw DJ? Geweldig! Zo niet, zoeken we gewoon nog een keer voor je.

De juiste muziek

maakt het evenement **onvergetelijk **

DJ-verhuur hoeft niet duur te zijn. Vraag makkelijk en snel een afspraak aan en je krijgt een passend DJ aanbod voor jouw bruiloft of feest.

Prijzen en pakketten

Welke pakketten kan ik boeken, voor welk soorten feesten kan ik een DJ huren, wat is er bij de prijs inbegrepen? De antwoorden op deze en nog veel meer vragen vind je in onze FAQ's.

Welke muziek draait de DJ?

Om de DJ een goede voorbereiding voor je feestje, bruiloft of bedrijfsuitje te kunnen geven, spreken jullie samen vooraf je wensen door. En natuurlijk je no-go's op het muzikale vlak, het is tenslotte jouw evenement! Vertel de DJ gerust over de gasten: wat is de leeftijdsgroep, welke muzieksmaken zie je graag vertegenwoordigd en welke liedjes mogen er absoluut niet missen? 

Of je nu op zoek bent naar Top 40, rock, heavy metal, hiphop, house, oriental of Nederlandstalig, onze beatmatchers weven elke song onweerstaanbaar in de volgende, hét recept voor een stomend feest. Een feestje of bruiloft is voor ons pas geslaagd als élke gast zich op de dansvloer vermaakt! 

Hier alvast wat voorbeeldlijsten van onze evenementen DJ's:

Je bent op zoek naar een direct contact? Nico en zijn collega's zijn per e-mail en telefoon beschikbaar op 02 588 49 29.

Nieuws van onze Trouwmagazine

Wie zitten er achter KRUU?

KRUU is een initiatief van Jochen, Oli en Philipp. Deze drie feestliefhebbers hebben zich tot doel gesteld om premium-eventplanning voor iedereen eenvoudig en toegankelijk te maken. Meer weten over onze visie en hoe we jouw feestje tot een denderend succes kunnen maken? Ontdek het hier.